10 dingen die (misschien) gewoon zijn maar ik schattig vind.

Er zijn veel dingen die ik heel schattig vind, sommige zijn ‘gewoon’ andere misschien niet zo. Ik heb er 10 uitgekozen die ik met jullie deel en uitleg waarom ik dit nou zo schattig vind.

Buschauffeurs die elkaar begroeten.

Ik ga vaak met het openbaar vervoer, dit omdat mijn vriend in Budel woont en ik zelf in Eindhoven. Hierdoor heb ik ook veel verschillende buschauffeurs gezien en ook hoe ze elkaar begroeten. Niet iedere buschauffeur groet op dezelfde manier. De een zwaait, de ander knippert met de lampen van de bus. Ook heb ik ook een buschauffeur gehad die een dansmove toen hij zijn collega tegen kwam en zijn collega deed hetzelfde, ik denk dat ze maatjes zijn. Dus wat moet je de volgende keer zeker doen? Als je in een bus zit en er komt een andere bus tegemoet, kijk dan even hoe jou buschauffeur reageert en laat het me weten!

Ouderen mensen.

Ouderen mensen zijn (vaak) heel lief tegen iedereen. Ze laten je (vaak) voor gaan als jij een zakje chips wilt kopen en zij hebben een hele boodschappenkar vol. Ze zijn beleefd en ze glimlachen vaak naar je. Denk bijvoorbeeld aan je eigen opa en oma, zij willen niets liever dan jou volproppen met eten en je veel liefde geven, dat vinden wij natuurlijk niet erg! Wat ook schattig is, is dat ouderen mensen vaak als heel lang bij elkaar zijn. Zij worden helemaal gek van elkaar, maar kunnen ook zeker niet zonder elkaar!

You do the most adorable things without realizing.

Verrassingen.

Het schattigste wat iemand voor je kan doen, is jou een verrassing geven. Het hoeft zeker niet iets groots te zijn. Mijn vriend verrast me vaak met een zak chips, het is iets kleins, maar het is gewoon lief dat hij aan mij dacht toen hij het ging kopen. Zo heeft hij ook een keer gezegd dat ie chips ging kopen en kwam hij terug met mijn lievelings koekjes, chips, snoep en drinken. Dat is toch lief! Onthoud dus dat je niet iets groots moet doen wil je iemand blij maken, een zakje chips is al genoeg! 😛

Kleine dingen onthouden.

Wat ik ook super schattig vind, is dat als mensen van die kleine dingen over jou onthouden. Bijvoorbeeld hoe jij jou koffie graag drinkt of hoe jij er uitzag op een bepaalde dag of één van je verhalen die je hebt verteld. Het betekent dan dat je toch op de details let of dat je interessen toont in diegene en dat is toch leuk en schattig!

Enjoy the little things.

Hoe gaat het?

Wat ook echt je dag kan maken, is als mensen vragen hoe het met je gaat. En dan niet omdat ze iets van je willen of omdat het moet, maar omdat ze ook oprecht geïnteresseerd zijn en om je geven. Dat is pas schattig. Dus bel allemaal jullie vrienden wat vaker op om te vragen hoe het nou echt echt met ze gaat.

Ik hou van jou.

Als mensen met jou bellen en dan afsluiten met ik hou van jou en dat ze het ook echt menen. Daar smelt je hart toch van? Dat zijn de mensen die je nodig hebt in je leven!

Handwritten love letters will never go out of style.

Brieven.

Ik krijg veel liever brieven of kaartjes dan een appje. Natuurlijk een appje is makkelijk en snel gedaan en dan krijg je het ook meteen binnen, maar een brief of een kaartje vind ik toch meer persoonlijk. Zo stuur ik heel het jaar door veel kaartjes. Ik doe dit met Greetz hier kan je zelf de dag kiezen wanneer de kaart aankomt en kan je er evt ook een persoonlijke kaart van maken door er een foto op te zetten of iets anders leuks.

Mijn PostNL pakjes man.

Ik bestel best veel, ik ben bezig met wat te verminderen en dat gaat goed, toch zie ik onze PostNL man nog vaak langskomen. Wij hebben een hele lieve pakjesman die altijd wel wat grapjes uithaalt en altijd als ik hem zie lopen word ik weer helemaal blij (want dan komt eindelijk mijn pakketjes weer binnen).

You’re as cute as a cactus.

Planten.

Oke iedereen weet het dieren zijn onwijs schattig. Toch hoor ik nooit iemand zeggen, wat een schattige plant! Nu ik het zo op schrijf snap ik het misschien wel want het klinkt best gek, maar toch vind ik planten wel echt schattig. Zo heb ik hier 3 leuke potjes, helaas wel met nep planten, maar ik vind ze schattig!

Date nights.

Het leukste wat er is om met je vriend te doen, date night! Dit kan uiteten zijn, samen een drankje doen op een terrasjeof de stad in allemaal heel leuk. Maar wat is nou het allerleukst? Date night thuis! Lekker samen een film kijken, spelletjesavond samen of uitgebreid koken en daarna samen dineren. Super leuk en schattig toch?

Wat vind jij nou onwijs schattig?

Wil je nou elke keer als ik een blog upload een berichtje in je mailbox? Vul dan hier even je gegevens in en dan mailen we snel!

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.