Cocktail: Strawberry Mojito

5 lekkere en frisse cocktails voor in de zomer.

Hoe heerlijk is het om op een zomerse dag in de zon te gaan liggen met een heerlijke cocktail. In deze blog geef ik je een aantal recepten zodat jij de perfecte cocktail kan maken en die lekker kan opdrinken in de zon. Heerlijk toch? Geen 18 geen alcohol.

Strawberry Mojito.

Als eerst mijn favoriet, de Strawberry Mojito. De ingrediënten die je bij deze cocktail nodig hebt zijn: rum, limoen, munt, de Kuyper Wild Strawberry, Chaudfontaine rood, verse limoensap en suikersiroop. Om te beginnen vul je de glas met 7 blaadjes munt. Vervolgens schenk je één deel rum, één deel Wild Strawberry en één deel vers limoensap in. Roer vervolgens heel goed in het glas zodat alles gemengt is. Dan schenk je twee delen Chaudfontaine rood in en suikersiroop na smaak. Als laatst kan je nog munt, ijsklontjes en limoen toevoegen.

Sex on the beach.

Cocktail: Sex on the Beach
Sex on the Beach.

De ingrediënten die je hiervoor nodig hebt: Russian Standard Vodka, Peachtree, ananassap en cranberrysap. Als eerst schenk je één deel Russian Standard Vodka, één deel Peachtree, twee delen ananassap en twee delen cranberry sap in. Gooi er dan wat ijsklontjes bij in en eventueel een schijfje citroen.

Blue Lagoon.

De ingrediënten voor deze cocktail zijn: Russian Standard Vodka, De Kuyper Blue Curaçao, suikersiroop, limoen, sprite en verse limoensap. Schenk twee delen Russian Standard Vodka en één deel Blue Curaçao in een glas vol ijs. Schenk vervolgens één deel limoensap bij en voeg na smaak suikersiroop toe. Roer dan alles goed door elkaar en vul de rest met sprite. Voeg eventueel een schijfje limoen toe.

Cosmopolitan.

De ingrediënten zijn: Russian Standard Vodka, De Kuyper Triple Sec, cranberrysap, limoensap en limoen. Als eerst gooi je het glas vol met ijs en schenk je één deel Russian Standard Vodka en één deel Triple Sec in. Vervolgens schenk je één deel limoensap in en de rest met cranberrysap. Roer goed en voeg eventueel een schijfje limoen toe.

Pina Colada.

De ingrediënten voor de laatste cocktail zijn: Bacardi, kokosmelk, ananassap en ananas. Gooi wat ijs in het glas en voeg daar één deel bacardi, twee delen kokosmelk en vier delen ananassap toe. Roer dit goed en voeg hier eventueel een schijfje limoen toe.

Wat is jouw favoriete cocktail?

Wil je nou elke keer als ik een blog upload een berichtje in je mailbox? Vul dan hier even je gegevens in en dan mailen we snel!

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.