De I love Netflix tag.

Deze Netflix tag is bedacht door Sarah van ohsobeautiful.nl en ik dacht laat ik ‘m eens overnemen. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel Netflix of een andere streamingdienst. Vandaar hier de I love Netflix tag waarin ik mijn Netflix voorkeuren beschrijf.

Kijk je liever series of films op Netflix?

Ik kijk vooral en liever series, maar af en toe kijk ik ook wel eens een filmpje.

Kijk je op dit moment een serie? Zo ja, welke?

Op dit moment kijk ik wel een serie, maar dan wel op Videoland en Prime. (Ik speel dus eigenlijk een beetje vals bij deze tag.) Ik kijk namelijk Grey’s anatomy op Prime en samen met mijn vriend moordvrouw op Videoland. Oh ja en ik kijk Love Island op Videoland. Wel wacht ik nog op het nieuwe seizoen van Jane the Virgin.

Wat is je Netflix serie top 5?

1. Gossip Girl

2. New Girl

3. Orphan Black

4. Dynasty

5. Brooklyn Nine-Nine

 

Wat is je Netflix film top 5?

1. The Notebook

2. Clinical

3. Clueless

4. Brain on fire

5. Kiss & Cry

Wat is je favoriete Netflix snack?

Wokkels of kaaschips, snoepjes, M&M’s en Milka confetti reep.

Wat is je favoriete Netflix plek?

Heerlijk in bed met lekkere warme dekens en wolle sokken.

Waar kijk je het liefst Netflix op? Tablet, tv, laptop, mobiel of iets anders?

Het liefst op de TV, lekker makkelijk.

Wat is je grootste tegenvaller op Netflix?

Prison Break. Iedereen keek dit en praatte erover, maar ik vond het zo’n langdradige serie. Ik heb ‘m ook niet afgekeken.

Stel je mocht nu iets toevoegen op Netflix, wat zou het zijn? 

Grey’s anatomy. Volgens mij willen vele deze serie zien en weten vele ook niet waar ze deze kunnen kijken. (Voor die mensen, het is te zien bij Prime Video). Verder is het gewoon een leuke serie die je gezien moet hebben!

Welke serie of film kijk jij op dit moment?

Wil je nou elke keer als ik een blog upload een berichtje in je mailbox? Vul dan hier even je gegevens in en dan mailen we snel!

1 Comment

  • Reply Astrid 27 september 2020 at 15:54

    Brain on Fire wil ik ook heel graag een keer kijken. Ik heb het boek gelezen en vond dat echt geweldig. En oh ja, ik wil ook Grey’s Anatomy op Netflix!

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.