De Zelfzorg Tag | Hoe goed zorg ik voor mezelf?

Deze tag zag ik bij Beebs and Moms en ik dacht laat ik De Zelfzorg Tag ook maar eens proberen, super leuk. Hoe goed zorg ik voor mezelf? Ben jij benieuwd wat er uit komt? Lees dan gauw verder!

Hoe vaak per week neem jij een moment voor jezelf?

Ik probeer doordeweeks elke avond een momentje voor mezelf te houden. Vaak doe ik dit door een film of een serie te kijken. Ook hou ik er van om een lekker maskertje op te doen en mezelf lekker te verwennen met wat snackies. Ik sport 5 dagen in de week wat ik ondanks het harde werk ook als een momentje voor mezelf beschouw.

Waar laad jij nou echt van op?

Ik vind het heerlijk om te shoppen, online of naar fysieke winkels maakt me allemaal niet uit, als ik maar kan shoppen. Ook vind ik het heerlijk om mij terug te kunnen trekken in mijn kamer, waar niemand mij lastig valt en waar ik met niemand rekening hoeft te houden.

Investeer jij in jezelf?

Jazeker! Ik vind dat iedereen dit moet doen. Ik koop vaak maskertjes en de moisturizer van Clay & Glow en verder verwen ik mezelf met iets te veel kleding. Ook zit ik zoals vele van mijn leeftijdsgenoten nog op school wat ik ook helemaal niet erg vind.

Sometimes the most productive thing you can do is relax.

Wat vind jij het mooiste aan jezelf?

Ik ben vooral heel erg trots op mijn bovenbenen, dit klinkt misschien raar of iets, maar ik had vroeger echt van die spinnenpootjes en nu heb ik mooie bovenbenen waar ik hard voor heb gewerkt. Ook ben ik blij met de vorm van mijn billen, waar ik ook hard aangewerkt heb. Verder ben ik heel blij met mijn glimlach en ogen. Ook mijn haren zijn prima en doen altijd wel wat ik wil dus daar heb ik ook geluk mee!

Wat wil jij graag dit jaar eens doen?

Dit jaar heb ik opzich niet heel veel op de planning, wel hebben mijn vriend en ik volgende maand 2 jaar wat we willen vieren met z’n tweetjes. Verder heb ik veel zin in het volgend schooljaar, omdat het dan mijn afstudeerjaar is, maar eerst nog heerlijk genieten van de vakantie.

Als je erop uit gaat, doe je dat dan het liefste alleen of met iemand?

Ik doe dat dan het liefst met iemand. Dat is vaak toch gezelliger. Ik moet er namelijk niet aan denken om alleen naar de bioscoop, uiteten of iets anders te gaan. Geef me dan maar iemand met humor die mee gaat!

Hoe laat ga jij ‘s avonds naar bed?

Ik probeer altijd rond half 11/11 uur naar bed te gaan. Helaas is dat sinds het quarantaine gebeuren wat later geworden, maar ik probeer nu weer mijn routine terug te krijgen. Wel moet ik mijn telefoon voor het slapen uitzetten anders merk ik dat ik toch geneigd ben om nog even op social media te gaan.

Lees ook self care tips!

Wil je vaker dat ik tags invul?

Wil je nou elke keer als ik een blog upload een berichtje in je mailbox? Vul dan hier even je gegevens in en dan mailen we snel!

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.