Dit zeggen de sterrenbeelden over jou en je omgeving.

Ik ben altijd heel benieuwd naar horoscopen en sterrenbeelden, niet alleen naar die van mij maar ook die van de mensen om mij heen. Ook lees ik elke dag mijn daghoroscoop. Vandaar dat ik vandaag een aantal dingen over de sterrenbeelden met jullie deel.

Steenbok.

Je bent een steenbok als je geboren bent op 22 december tot 19 januari.

De eigenschappen van de steenbok zijn:

Ambitieus (ook wel workaholic.)

Steenbokken zijn vastbesloten om andere te laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen. ze zijn gedreven om hun uiterste best te doen. Maar soms raken ze een beetje geobsedeerd door status en succes.

Persistent (ook wel meedogenloos.)

Steenbokken zijn misschien niet de snelste, slimste of meest getalenteerde, maar hard werken verslaat talent elke keer als talent niet zo hard werkt. Daarom halen zoveel Steenbokken het, want ze geven simpelweg gewoon nooit op.

Realistisch (ook wel pessimistisch.)

Steenbokken zijn hele nuchtere mensen. Ze weten wat realistisch en haalbaar is, dit kan soms negatief uitpakken, omdat ze dingen vaak negatiever zien dan andere. Soms concentreren zij zich te veel op het negatieve in plaats van op de mogelijkheden die er nog allemaal zijn.

Gevoelig (ook wel lichtgeraakt.)

Steenbokken hebben een nultolerantie als het gaat om voor de gek gehouden worden. Ze zullen je misschien wel kunnen vergeven, maar ze zullen het nooit maar dan ook nooit vergeten als je iets hebt gedaan wat hun pijn heeft gedaan.

Praktisch (ook wel droog.)

Steenbokken zijn niet bedoeld voor fantasievluchten of het bedenken van nieuwe werelden, maar in plaats daarvan geïnteresseerd in het verbeteren van de echte wereld. Ze zijn altijd slim en intuïtief over hoe dingen werken, en vinden het leuk om erbij betrokken te raken en het gewoon te doen (in plaats van te lezen/schrijven/kijken/ernaar te luisteren).

Gedisciplineerd (ook wel gespannen.)

Steenbokken zijn gedisciplineerd, ze doen precies wat er van hen verwacht word, ook wanneer ze hier eigenlijk geen zin in hebben. Dit is ook een van de redenen waarom steenbokken (vaak) succesvol zijn.

Waar houden steenbokken van?

Puzzels en spelletjes. Echt heel moeilijke zoiets als Escape Rooms maar extra. Taken die boeiend en gecompliceerd zijn die ze met hun methodische geest kunnen oplossen en aan anderen kunnen bewijzen hoe geweldig ze zijn.

DIY en tuinieren. Steenbokken vinden het heerlijk om thuis te zijn en iets nuttigs en praktisch te doen in huis of in de tuin.

Er zit een groot kind in elke Steenbok.

Lezing. Niet op een luchthartige manier, oh nee, maar om kostbare kennis op te slaan, te leren hoe je dingen moet doen en andere mensen te overtreffen door verrassende supervaardigheden te verwerven!

Onmiddellijke bevrediging. Ondanks al hun ernst en standvastigheid, is er een groot kind in elke Steenbok die alle snoep, schoenen, kleding en cocktails wil en ze wil ze NU.

Deze celebs zijn ook steenbokken:

Liam Hemworth, Kate Middleton, Bradley Cooper, Michelle Obama, Nina Dobrev, Sean Paul, Lewis Hamilton, Zooey Deschanel, Jim Carrey, Zayn Malik, Pitbull en nog veel meer.

Waterman.

Je bent een waterman als je geboren bent op 20 januari tot 18 februari.

De eigenschappen van een waterman:

Assertief (ook wel koppig.)

Watermannen komen tot een besluit en houden zich er dan aan vast. Je kunt ze niet overtuigen vanuit hun standpunt, tenzij je bewijs hebt, zoals gegevens, feiten of een analyse.

Analytisch (ook wel vrijstaand.)

Watermannen leven grotendeels in hun eigen hoofd. Kennis ontleden, conventies deconstrueren, dromen bedenken, nadenken over de ruimte. Je zou ze kunnen vertellen dat je hond dood is en dat ze naar je kijken, maar hun gezicht is leeg. Ze luisteren niet, ze denken aan de kosmos.

Origineel (ook wel excentriek.)

Dit teken lijkt op de excentrieke professor van alle sterrenbeeld. Ze zijn innovatief en uniek, ze kunnen plannen en ideeën bedenken die de rest van ons eenvoudigweg niet kan. Ze dragen ook vaak hele rare kleding of hebben bizarre haardos. In onze samenleving markeert dit hen typisch als de excentriekeling van de groep.

Humanitaire (ook wel hippie.)

De wereld is hun oester. Het maakt ze uit wat er op onze planeet (en daarbuiten) gebeurt. Er is een diep gevoel van rechtvaardigheid, vrijgevigheid en eerlijkheid bij alle Watermannen.

Onafhankelijk (ook wel eenling.)

Hoewel hun natuurlijke intelligentie, eerlijkheid en humor hen vaak een brede kring van vrienden opleveren, staat de waterman uiteindelijk alleen. Ze zullen hun idealen, moraal of behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid voor niemand opgeven.

Waar houden watermannen van?

Sciencefiction. Dit kan zich uiten in letterlijke astronautentraining/ambities, of meer alledaagse interesses zoals astrologie, buitenaardse wezens, binge-watchen van Netflix series over ruimtevaart en nieuwe werelden.

Technologie. Geef ze technisch speelgoed en laat ze dagen met rust. Ze zullen niet klagen.

Schrijven. Als er zoveel in je hoofd omgaat, moet je het eruit halen, toch? En Watermannen hebben meestal veel te zeggen, en de welsprekendheid om het mooi te zeggen.

Vliegen. Elke gelegenheid om te vliegen, deltavliegen, luchtduiken of opstaan in de wolken is welkom en grijpt aan.

Avante-garde kunst. Het nieuwste gedicht dat alleen bestaat uit woorden die beginnen met een ‘A’, of een nieuw kunstwerk met simpelweg een omgekeerde vuilnisbak, spreekt ons misschien als gewone stervelingen niet aan, maar Waterman maakt een einde aan de extreme, edgy en, eerlijk gezegd, rare shit in de kunstenwereld. Ze snappen het.

Deze celebs zijn watermannen:

Shakira, Alicia Keys, Taylor Lautner, Jennifer Aniston, Cristiano Ronaldo, Justin Timberlake, Paris Hilton, Elle Degeneres, Oprah Winfrey en nog veel meer.

Vissen.

Je bent een vis als je geboren bent op 19 februari tot 20 maart.

De eigenschappen van de vissen zijn:

Empatisch (ook wel emotioneel.)

Iedereen vindt het heerlijk om een ​​vissen vriend te hebben, omdat het lijkt alsof je je eigen persoonlijke therapeut hebt. Ze snappen gewoon hoe je je voelt, oordelen nooit en luisteren eindeloos. Ze zijn een diepe bron van menselijke emotie en gedragen zich alsof ze het allemaal eerder hebben gezien. Niets schokt hen. Wel kan het zo zijn dat ze van jouw probleem hun probleem maken.

Mythisch (ook wel wild.)

Vissen hebben allemaal interesse in de spirituele, mystieke en zelfs occulte kant van het leven. En als ze geluk hebben, hebben ze meestal een kleine paranormale twinkeling ingebouwd bij de geboorte (misschien komt daar hun grote empathie vandaan). Je ouders zal je vissen vriend altijd omschrijven als de eigenzinnige.

Romantisch.

Op de een of andere manier is het alsof vissen niet echt thuishoren in de wereld van de 21e eeuw. Ze houden meer van echt daten dan andere beoordelen op Tinder. Vissen houden ervan om verliefd te zijn en houden niet van iets dat die roze illusie en gevoel doorbreekt. Ze zullen glazig worden als je ze vertelt dat je het bewijs hebt dat ze (alweer!) op een playboy zijn gevallen.

Waar houden vissen van?

Alles wat met water te maken heeft. In of bij het water zijn maakt ze echt gelukkig: zwemmen, zeilen, vissen, surfen, zelfs gewoon wandelen op het strand. Gelukzaligheid.

Dansen.  Vissen hebben fysiek vaak zeer slanke lichamen die lijken te glijden en te glijden. Hypnotiserend.

Heksachtig zijn. Dit kan zich uiten als gewoon veel binge-kijken naar de Chilling Adventures of Sabrina, of ze kunnen je eigenlijk tarotlezingen geven, salie over je bed zwaaien en adviseren over kristallen.

Schrijven. Aangetrokken tot zelfexpressie die ze alleen kunnen beheersen. Vissen hebben altijd veel observaties en inzichten te delen, ze zijn ook poëtisch en lyrisch.

Deze celebs zijn vissen:

Rihanna, Justin Bieber, Adam Levine, Kristin Davis, Katja Schuurman, Nikkie de Jager, Camila Cabello, Brooklyn Beckham, Madison Beer, Yolanthe Cabau en nog veel meer.

Ram.

Je bent een ram als je geboren bent op 21 maart tot 19 april.

Eigenschappen van een ram:

Eerlijk (ook wel tactloos.)

De meest argeloze, onschuldige en vertrouwde sterrenbeeld. Vraag ze alles en ze zullen je vertellen wat ze denken. Er is geen kwaadaardigheid, snikheid of slechte bedoelingen in hun openhartigheid. Ze dragen gewoon hun hart op hun mouw.

Gedreven (ook wel onder druk.)

Alle rammen willen slagen, de top bereiken, het leven winnen en als zodanig zijn ze meestal allemaal ambitieuze doorzetters. Maar onthoud die geheime onzekerheid. Het is er, altijd, zeurend, en dit kan voor veel geïnternaliseerde stress en druk zorgen allemaal zelf toegebracht. De ram moet leren om te relaxen en soms aardiger voor zichzelf te zijn.

Energiek (ook wel vermoeiend.)

Wil je samenwonen met een menselijke Teigetje? Wil je van zonsopgang tot zonsondergang stuiteren en springen? Oh nee. Ram staat nogal op zichzelf als het gaat om energieniveaus.

Waar houden rammen van?

Sport. Als ze het niet spelen, kijken ze ernaar of wedden ze erop.

Vrijwilligerswerk. Hun natuurlijke vrijgevigheid, interesse in andere mensen en hen helpen gelukkiger te maken, trekt veel Ram-mensen naar liefdadigheids-, campagne- en mentorwerk.

Showbizz. In het middelpunt van de belangstelling staan, applaus ontvangen, in de schijnwerpers staan.

Deze celebs zijn rammen:

Leighton Meester, Kristen Stewart, Emma Watson, Céline Dion, Cobie Smulders, Fergie, Mariah Carey en nog veel meer.

Stier.

Je bent een stier als je geboren bent op 20 april tot 20 mei.

De eigenschappen van een stier:

Esthetisch (ook wel kieskeurig.)

Dit sterrenbeeld houdt van het goede leven, geeft voorrang aan hun comfort en plezier boven vrijwel al het andere, en houdt van luxe. Hun uiterlijk, hun huizen, hun materiële wereld zullen er geweldig uitzien, voelen, ruiken en smaken! Onthoud dit op verjaardagen en Kerstmis. Denk NIET dat de beauty-dupe van Aldi de scepter zwaait met dit sterrenbeeld. Nee. Ze willen alleen het beste.

Geduldig (ook wel onroerend.)

Stieren leven in een langzamer tempo dan de meeste andere mensen (ze zijn meestal ook te laat voor dingen). Ze houden ervan om alles te analyseren. En het is deze eeuwige overweging die hen zo koppig maakt. Ze hebben er al goed over nagedacht en zijn daarom volkomen duidelijk over waar ze staan.

Gevoelig (ook wel hebzuchtig.)

Stieren zijn intens fysieke wezens, ze vereren de geneugten van de materiële wereld. Dus: eten, drinken, chillen, verwennen, shoppen, seks. Kortom, dat is het. Die activiteitencombinatie is wat de stier doet tikken. En ze kunnen moeite hebben om de uit-knop voor het bovengenoemde te vinden. Dit kan hen in de problemen brengen.

Waar houden stieren van?

Geld. De sleutel tot veel lichamelijk plezier, en daarom de toegangscode tot hun levensvreugde. ALLE Stieren zijn geobsedeerd door, respecteren en beheren hun geld. Ze houden van investeren en sparen.

Eten. Stieren eten niet om te leven, ze leven om te eten. Eten is enorm belangrijk en ze vinden het leuk om te koken en diners te houden, maar, meer nog, uitgaan om elke gelegenheid te spotten.

Chillen. Ze hebben zelfs Netflix niet nodig. Geef ze gewoon een kamerjas, een zachte deken en wat rust en ze kunnen urenlang op die bank blijven zitten. Niks doen.

Flirten. Ik kan niet precies zeggen waarom, maar Stieren zijn altijd hot stuff, en trekken bewonderaars als motten naar een vlam. Ze hoeven alleen maar naar een dating-app te kijken, en deze licht op met uitnodigingen. Stieren weten hoe ze een goede tijd moeten hebben, dus ze zorgen voor een geweldig gezelschap in liefde of vriendschap! Ze trekken graag bewonderende aandacht en zijn ervaren flirt.

Deze celebs zijn stieren:

Robert Pattinson, Adele, George Clooney, Channing Tatum, Megan Fox, Dwayne Johnson, Mark Zuckerberg, Cher, Chris Brown, Taio Cruz en nog veel meer.

Tweelingen.

Je bent tweelingen als je geboren bent op 21 mei tot 20 juni.

Eigenschappen van een tweeling:

Bijdehand (ook wel meedogenloos.)

Gevoelens = ugh. Tweelingen staan ​​niet bekend als sentimenteel of emotioneel, ze zijn het soort vriend dat zal verdwijnen als je begint te huilen.

Jeugdig (ook wel onvolwassen.)

Ze volgen nog steeds de laatste trends, lang nadat alle anderen gesetteld zijn (Tweelingen haten het idee van settelen, klinkt gevaarlijk als doodgaan). De keerzijde van er jong uitzien en zo parmantig zijn, kan betekenen dat ze soms ook schilferig, kinderachtig en dom zijn. Ze feesten ook VEEL te veel.

Nieuwsgierig (ook wel roddelhond met twee gezichten.)

Tweelingen wil het allemaal weten. Ze hebben geen probleem met het verspreiden van shit – dat is toch wat iedereen toch doet, toch? Hun morele kompas kan afwijken als een sok in een puinhoop als ze in de verleiding komen om je de zeer laatste update te vertellen. En toch vertellen mensen hen nog steeds shit. waarom?

Waar houden tweelingen van?

Lezen en schrijven. Woorden zijn hun kattenkruid, ze moeten communiceren en ze moeten het weten.

Reizen. Reizen is als een onmiddellijke verandering van stemming, leven en scène, dus tweelingen staan ​​het hele jaar door in de rij om een ​​reis te maken en de wereld te zien. Ze komen pas echt tot leven wanneer ze zich onderdompelen in andere culturen.

Feesten. Er is letterlijk geen uit-knop. Houd er rekening mee dat oudere tweelingen mogelijk overgaan van de nachtclub naar een drankje overdag of diners. De sleutel is dat wat in hun hoofd gelijk staat aan feesten, ze prioriteit geven boven bijna al het andere op het schema.

Een triljoen vrienden maken (en dan niet met een van hen praten). Mensen = informatie, dus tweelingen bouwen graag een grote tuin aan contacten op waar ze een beroep op kunnen doen. Dat gezegd hebbende, de emotionele vereisten van het onderhouden van relaties kunnen hen snel overweldigen en dan, eerlijk gezegd, hakken ze gewoon het dode hout weg. Brutaal. Ik denk dat een Tweeling ghosting heeft uitgevonden.

Shit kletsen en wijn drinken. Blah blah blah, verdomme haat haar, blah blah blah, wist je wat er is gebeurd? NEE? Je wist het niet? Laat me je updaten, mijn vriend, oh my god, maar eerst, ga mee een drankje halen.

Deze celebs zijn tweelingen:

Johnny Depp, Angelina Jolie, Lana Del Rey, Courteney Cox, Naomi Campbell, Marilyn Monroe en nog veel meer.

Kreeft.

Je bent een kreeft als je geboren bent op 21 juni to 22 juli.

De eigenschappen van een kreeft:

Intuïtief (ook wel nieuwsgierig.)

Kreeften hebben een bijna bovennatuurlijk gevoel van intuïtie, ze weten wat je denkt en ze weten wat je deed. Probeer niet tegen ze te liegen, ze voor de gek te houden of ze te manipuleren omdat je in de knoop raakt met een gevaarlijk wezen. Dit instinctieve vermogen om geheimen op te snuiven kan ze ook een beetje overgevoelig maken. Ze zullen door en door gaan over iets totdat ze het uit je krijgen.

Loyaal (ook wel aanhankelijk.)

Geen sterrenbeeld is loyaler dan Kreeft, ze zouden sterven voor liefde. Ze hebben een totale blinde vlek voor degenen van wie ze houden, en zullen bijna alles over het hoofd zien. Dat gezegd hebbende, ze eisen hetzelfde. Als ze je leuk vinden, zul je het weten.

Enigmatisch (ook wel humeurig.)

De maan beheerst hun stemmingen, letterlijk, en dit betekent dat ze snel kunnen schakelen. Je kunt de kamer binnenlopen en ze lachen en maken grapjes (ze hebben altijd een groot gevoel voor humor), dan kan je even weggaan om iets te pakken en terug komen en dan kan je ze in tranen op de grond zien liggen. Dit is gewoon het dagelijkse leven van de kreeft. Wen eraan en berijd de golven.

Nostalgisch (ook wel wraakzuchtig.)

De meeste kreeften zijn geweldige hamsteraars, ze zijn erg sentimenteel en kunnen het niet verdragen om ooit iets los te laten. Dit geldt ook voor mensen. Verwacht dus een kast vol exen en oude vlammen te ontdekken. Ze kunnen hun gevoelens niet uitschakelen als ze eenmaal zijn aangestoken. Als je ver teruggaat met een kreeft, is de kans groot dat je er voor het leven in zit. Ze onthouden altijd je verjaardag, vragen hoe het met je moeder is en voelen meteen hoe de dingen werkelijk zijn. De kans is groot dat je kreeft-vriend nog steeds woont waar ze opgroeiden, in de boezem van hun familie, omringd door oude vrienden.

Waar houden kreeften van?

Chillen in het bad. Als je geen contact met ze kunt opnemen, is de kans groot dat ze in bad liggen. Serieus, dit sterrenbeeld wordt aangetrokken door water, nou ja, als een krab naar de zee. Ze zijn groot in zelfzorg en baden is meer dan alleen een reinigingsoefening, het is een gelegenheid om na te denken, te dagdromen, zichzelf te verwennen en even weg te glippen van het echte leven.

Intensieve vriendschappen onderhouden. Zoals eerder vermeld, zijn Kreeften intuïtieve mensen die je donkerste geheimen kennen (en bewaren). Ze willen zo dicht mogelijk en verbonden zijn met degenen van wie ze houden en die ze leuk vinden.

Dze celebs zijn kreeften:

Ariana Grande, Tom Cruise, Duffy, Nicole Scherzinger, Vin Diesel, Selena Gomez, Meryl Streep en nog veel meer.

Leeuw.

Je bent een leeuw als je geboren bent op 23 juli tot 22 augustus.

De eigenschappen van een leeuw zijn:

Levendig (ook wel aandacht zoeken.)

Elke sociale interactie wordt gezien als een scène waarin ze de entertainer zijn, het publiek commanderen, een staande ovatie ontvangen voor elke grap, anekdote en sterk verhaal (ze houden van een sterk verhaal). Dit betekent dat ze nooit saai zijn.

Leeft het goede leven (ook wel verwend.)

Als ze het gaan doen, gaan ze het groots doen, en het wordt de beste. Er is geen tweede viool voor de leeuw, of enig gerechtvaardigd obstakel waarom ze niet precies zouden moeten hebben wat ze willen, wanneer ze het willen. Dit is geweldig als je in hun kielzog rijdt en profiteert van hun ‘eisen’, maar niet zo leuk als jij degene bent die bepaalde regels, orde of grenzen probeert af te dwingen.

Populair (ook wel door goedkeuring geobsedeerd.)

Leeuwen werken zo hard sociaal dat ze meestal de schoonheid van de bal zijn, de bijenkoning(in), de held van het team, maar hun eisen voor lof, waardering en dankbaarheid en algehele bewondering kan vermoeiend worden. Je hebt misschien kleine ‘time-outs’ nodig om je applaus weer op te laden!

Beschermend (ook wel bezitterig.)

Net als de leeuw die zijn trots opvoert, onderzoekt de leeuw zijn/haar team, familie, relaties en werkploeg als zijnde onder hun ‘heerschappij’, en daarom voelen ze zich verantwoordelijk voor anderen, met name degenen die ze als kwetsbaar beschouwen. Ze kunnen niet tegen pestkoppen of roofdieren, het gaat tegen hun stroom in, en ze zullen de hele dag opkomen voor de underdog. Dit is een van hun meest bewonderenswaardige eigenschappen.

Waar houden leeuwen van?

Uiterlijk. Er goed uitzien is een prioriteit, vooral als het om hun haar gaat. Leeuwen zullen een fortuin uitgeven, veel tijd investeren en daarbij semi-professionele kapper worden, als gevolg van het verzorgen van hun lokken. Hun ‘manen’ zijn altijd goed.

Complimenten krijgen. Leeuwen houden van complimentjes krijgen en zullen hier dan ook nooit genoeg van krijgen.

Celebs die leeuwen zijn:

Dua Lipa, Kylie Jenner, Jennifer Lopez, Mila Kunis, Madonna, Barack Obama, Jennifer Lawrence, Mika, Terry Crews en nog veel meer.

Maagd.

Je bent een maagd als je geboren bent op 23 augustus tot 22 september.

Eigenschappen van de maagd:

Bescheiden (ook wel bedriegersyndroom.)

Je zult zelden een maagd vinden die opschept, het is gewoon niet hun stijl. Zelfs overweldigende prestaties worden gepresenteerd met een bescheiden schouderophalen en een zelfspot. Als deze bescheidenheid niet wordt gecontroleerd, kan dit een zelfvertrouwen-dip worden, en hun kritische innerlijke rechter kan het overnemen en hun tekortkomingen en negatieven op maximaal volume benadrukken, waardoor ze denken dat ze niet goed genoeg zijn en hun plaats niet verdienen. Wees aardig voor je maagd-vrienden (zelfs als ze niet altijd aardig voor je zijn), ze slaan zichzelf echt in elkaar.

Hard werkende (ook wel controlefreak.)

Maagden worden gewetensvol geboren. Ze evolueren naar ijverige perfectionisten die het niet kunnen verdragen om iets op een slordige manier afgeleverd te zien en die graag extra’s aannemen om dat te voorkomen. Er is hier echter een dunne lijn tussen hard werken in het team en een monsterlijke controlefreak worden die probeert het werk van iedereen voor hen te doen.

Nuttig (ook wel martelaar.)

Maagden houden er serieus van om andere mensen te helpen, hun waarde te bewijzen, erop te worden geleund, zich gewaardeerd te voelen. Ze verwachten echter dankbaarheid, erkenning en misschien een kleine beloning. Ze zullen dit nooit openlijk zeggen, ze zullen alleen de voltooide gunsten/taken opvoeren in de hoop dat je het moet erkennen. Dit kan een vicieuze cirkel worden omdat, uiteindelijk, anderen dit niveau van dienstbaarheid als vanzelfsprekend beschouwen en dit irriteert maagden dan echt.

Waar houden maagden van?

Symptomen googlen. Maagden willen altijd weten wat er aan de hand is met zichzelf. Ze kunnen er niets aan doen. Ze moeten alles labelen.

Lessen volgen. Onderwijs, lessen, workshops, forums, zelfstudiemodules. Er is altijd wel wat bij te leren of ze leren een vaardigheid of onderwerp.

Zichzelf verfraaien. Natuurlijk elegant, gefascineerd door mode, gedwongen om outfits te maken die passen, want het moet allemaal matchen. Maagden besteden, ondanks hun bescheidenheid, veel tijd aan rommelen voor de spiegel.

Deze celebs zijn maagden:

Amy Winehouse, Beyoncé Knowles, Adam Sandler, Pink, Michael Jackson, Blake Lively, Paul Walker en nog veel meer.

Weegschaal.

Je bent een weegschaal als je geboren bent op 23 september tot 22 oktober.

Eigenschappen van een weegschaal:

Geweldige luisteraars (ook wel roddelkoninginnen.)

Ze nemen de wereld om hen heen op als een grote, intelligente spons, maar wat ze met deze informatie doen, vertegenwoordigt een conflict in hun karakter: de drang en behoefte om te roddelen. Aan de ene kant weten ze een beetje dat het averechts werkt en ze haten het om niet aardig gevonden te worden. Maar aan de andere kant, dat is allemaal in een hypothetische verre toekomst. Precies hier, op dit moment, is de gemakkelijkste manier om indruk te maken op de persoon die voor hen staat, door een sappige roddelbom te laten vallen. Dus dat is wat ze doen.

Idealist (ook wel besluiteloos.)

Het dood weegschaal om zich volledig en 100% aan iets te binden als er meer dan één optie is, zelfs als het zoiets onschuldigs is als een milkshake-smaak. Ze willen altijd de beste ervaring en ze geloven dat ze, door middel van logica en grondgedachte en analyse, daadwerkelijk perfecte paden door het leven kunnen creëren, door onbetrouwbare maaltijden te omzeilen, wachtrijen over te slaan etc.

Houdt van mooie dingen (ook wel ondiep.)

Als het er goed uitziet voor Weegschaal, is het goed. Schoonheid zit diep in de huid.

Waar houden weegschalen van?

Shoppen. Het kopen van nieuwe schoenen, huidverzorging, kaarsen, outfits enz. Is als directe toegang tot geluk voor Weegschaal. Ze hebben een onberispelijke smaak en houden van elegante, begeerde stukken van goede kwaliteit die ze aan anderen kunnen laten zien.

In love zijn. Weegschaal heeft een hekel aan alleen zijn. Ze doen alles graag met iemand aan hun zijde. Weegschalen hielden ervan om bemind te worden, verliefd te zijn en anderen lief te hebben. Ze zijn die vriend die je laat spoken als ze een nieuwe partner krijgen.

Deze celebs zijn weegschalen:

Kim Kardashian, Halsey, Zac Efron, Will Smith, Ne-Yo, Avril Lavigne, Kate Walsh, Gwen Stefani, Eminem, Hilary Duff, Bruno Mars en nog veel meer.

Schorpioen.

Je bent een schorpioen als je geboren bent op 23 oktober tot 21 november.

Eigenschappen van een schorpioen:

Gepassioneerd (ook wel controlerend.)

Als ze je leuk vinden, dan houden ze ook van je, en ze zullen alles willen weten wat je doet, denkt, gelooft enz. Ze houden van seks, ze zijn erg fysiek, ze zijn superintens. Soms kan deze felle liefde omslaan in iets meer controlerend. Soms is het magisch, soms kan het een beetje veel worden.

Loyaal (ook wel wraakzuchtig.)

Ondanks al hun gevreesde eigenschappen, is er geen betere persoon om aan jouw zijde en in jouw hoek te hebben, omdat schorpioen resoluut beschermend en loyaal zijn aan degenen van wie ze houden. Ze vergeten of vergeven nooit.

Ongevallen nieuwsgierig (ook wel morbide.)

Niets verbaast Schorpioen. Hoe zieker, bloederiger, verontrustender het is, hoe meer ze moeten kijken. Alles wat onopgelost, mysterieus of verborgen is, trekt ze ook als motten naar een vlam. Sommigen raken verwikkeld in een donkere en gevaarlijke levensstijl, sommigen flirten met het occulte, sommigen zetten deze moed om in iets heroïsch. Ze doen rollen en banen waar de rest van ons voor weg zou lopen.

Waar houden schorpioenen van?

Een ouijabord doen. Ze staan ​​op goede voet met Satan en zijn te nieuwsgierig om dit te laten gaan.

De carrièreladder beklimmen. Geboren om te heersen, te slagen, uit te blinken, om de top te bereiken van welke boom ze ook maar gekozen hebben om te beklimmen.

Een sekte vormen. Schorpioenen voelen zich aangetrokken tot het occulte. En ze genieten van de spellen en strategieën van controle. Ze kunnen anderen naar donkere plekken leiden. Een schorpioen met een slecht doel is een gevaarlijk dier.

Deze celebs zijn schorpioenen:

Anna Hathaway, Ryan Gosling, Ellen Pompeo, Leonardo DiCaprio, Katy Perry, Emma Stone, Drake en nog veel meer.

Boogschutter.

Je bent een boogschutter als je geboren bent op 22 november tot 21 december.

Eigenschappen van een boogschutter:

Eerlijk (ook wel tactloos.)

Ze zullen zeggen wat anderen echt denken, maar zouden het nooit hardop durven uiten. Als je een eerlijke mening wilt, vraag het dan aan een Boogschutter, maar je kunt er maar beter zeker van zijn dat je de hele, onverbloemde waarheid wilt, want dat is wat je krijgt.

Optimistisch (ook wel naïef.)

Ze houden niet van bangmakerij of gezeur. Ze willen zich niet bezighouden met negativiteit of slecht nieuws totdat het niet meer kan worden weerlegd. Deze onwil om afstand te nemen van positiviteit kan ervoor zorgen dat ze naïef overkomen.

Filosofisch (ook wel koud.)

Op het eerste gezicht ziet boogschutter eruit als een gepassioneerd, vrijlopend feestbeest, maar diep van binnen zijn ze ook diepe denkers, en houden ervan dingen uit te zoeken, een probleem te ontrafelen, in een theorie te porren. Ze geven eigenlijk de voorkeur aan het mentale en intellectuele rijk boven het emotionele. Boogschutters geven de voorkeur aan ‘denken’ versus ‘voelen’, en hun aanvankelijke warmte is meer een oppervlakkige huid. Ze zijn in hart en nieren een filosoof.

Waar houden boogschutters van?

Huisdieren. Vooral paarden en honden. Je voelt misschien dat je boogschutter-vriend een soort dierenfluisteraar is, en misschien heb je gelijk. Ze voelen een verwantschap met de dierenwereld, ze respecteren en bewonderen de manier waarop dieren vertrouwen op hun instincten en alleen in het moment leven.

Schrijven. Ze houden ervan om zich uit te drukken en ze hebben veel te zeggen, aangezien ze opmerkzaam en sociaal zijn, ze ontvangen veel prikkels. Veel boogschutters vinden woorden gemakkelijk voor hen, en ze vinden het leuk om mensen te entertainen. Schrijven levert op al deze fronten op.

Flirten. Flirten is als ademen voor Boogschutters, iedereen is een potentieel doelwit, dit is het gebied van het leven waar ze het meest van genieten jagen.

Deze celebs zijn boogschutters:

Taylor Swift, Miley Cyrus, Brad Pitt, Vanessa Hudgens, Nicki Minaj, Jay Z, Britney Spears, Christina Aguilera en nog veel meer.

Matcht jouw horoscoop met jouw persoonlijkheid?

Wil je nou elke keer als ik een blog upload een berichtje in je mailbox? Vul dan hier even je gegevens in en dan mailen we snel!

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.