Een kijkje nemen in mijn Spotify playlisten.

Ik vind het heerlijk om bij mijn mood een matchende playlist te luisteren. Dit is dan ook de reden waarom ik 26 Spotify playlisten heb. In deze blog laat ik een aantal playlisten zien. Dus heb je zin om wat andere muziek te luisteren dan dat je normaal doet? Of ben je benieuwd waar ik naar luister? Lees dan gauw verder!

Oude muziek.

Ik heb sinds gister (maandag 6 juli) een nieuwe playlist gemaakt met allemaal muziek van voor mijn tijd. Dit omdat ik dit leuke muziek vind er soms in zo’n vibe zit dat ik dat graag luister. De playlist heet 70’s 80’s & 90’s baby!

Girl power.

Ik heb 2 playlisten vol staan met alleen vrouwen, omdat ik het soms fijn vind om alleen naar een vrouwenstem te luisteren. Ik heb de playlist girl crush, hier staan liedjes van vrouwen in die ik het leukst vind. Ook heb ik de playlist girlboss, dit zijn vooral liedjes waar de kracht van vrouwen naar voren komen, een beetje de feministische liedjes.

Meezing liedjes.

De leukste playlisten die er zijn. Als je lekker vrolijk mee zingt met alle liedjes uit de playlist. Ik heb hier de playlist sing along songs voor. Deze playlist zijn liedje die (denk ik bijna) iedereen wel kent. Van Beyoncé naar de Spice Girls. Van Britney Spears naar Katy Perry. Heerlijk! Ook wil ik nog een car karaoke playlist van maken. Lekker mee schreeuwen met de leukste liedjes.

Feest mood.

Hier heb ik twee verschillende Spotify playlisten voor met andere ‘bedoelingen’. Ik heb drunk nights, deze zet ik vaak op als ik bij vrienden ben of een feestje geef. Ook heb ik de playlist crazy dancing, deze gebruik ik vooral als ik alleen ben, maar wel super vrolijk ben en in de feest mood ben. Lekker dansen wanneer niemand kijkt.

Liefde.

Als ik zin heb om lekker naar liefdes liedjes te luisteren, zet ik mijn playlist songs about him op. Heerlijk wegdromen!

Sporten.

Als ik tijdens het sporten motivatie nodig heb, zet ik altijd motivation op. Dit is een heerlijke playlist waardoor je gewoon zin hebt om goed te gaan sporten, dit heb ik in ieder geval.

En zo heb ik nog 18 playlisten, ben je benieuwd naar de rest? Klik dan op deze link om naar mijn Spotify account te gaan en alle playlisten te bekijken. Veel luisterplezier!

Wat is jouw all time favorite liedje?

Wil je nou elke keer als ik een blog upload een berichtje in je mailbox? Vul dan hier even je gegevens in en dan mailen we snel!

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.