EXTRA BLOG: 10 dingen die je kan doen met Pasen.

Pasen dit jaar is heel dubbel. Je moet binnen blijven dus je kan niet zomaar naar ieder familielid, wat je normaal gesproken misschien wel zou doen. Aan de andere kant is het wel een feestdag wat geviert word, maar dan dit keer met je gezin alleen. Wat kan je doen met Pasen nu je binnen moet blijven? Dat lees je hier.

Een paasbrunch.

Lekkere broodjes eten, lekker drinken drinken, paaseitjes, gewone eitjes eten en gezellig kletsen met heel het gezin. Leuker begin van de dag kan bijna niet.

Paaseitjes zoeken.

Als je kleine kinderen hebt is het leuk om paaseitjes te verstoppen in de achtertuin en met ze paaseitjes te gaan zoeken. Deel achteraf wel de paaseitjes eerlijk voordat daar ruzie overkomt.

Eieren schilderen.

Pak hardgekookte eieren en schilder ze naar wens. Het is heel leuk en creatief en je bent er wel even een tijdje mee bezig.

Bakken.

Ga met je gezin de keuken in en bak een paastaart, dit kan gewoon een taart of cake zijn die je achteraf versiert met fondant of decoratie stiften.

Proeverij.

Koop verschillende chocolade paaseieren en doe een proeverij maar dan geblinddoekt! Kan jij raden welke smaken je allemaal in je mond krijgt?

Videobellen.

Vergeet opa en oma niet en ga lekker een uurtje met ze videobellen, zo ben je toch samen en word Pasen toch met de familie geviert.

Gezelschap spellen.

Speel met zijn alle gezelschap spellen zoals Yahtzee, Mens erg je niet, Monopoly, Levensweg of Ganzenbord.

Paaskaartjes.

Maak kaartjes voor ouderen of de mensen in jou straat en gooi ze in de brievenbus, zo doe je iets voor de mensen en ik weet zeker dat ze het waarderen!

Recepten.

Probeer allemaal lekkere recepten uit, zo ben je even een tijdje bezig en word je daarna beloont met je eigen lekkers.

Diner.

Ga met ze alle gourmetten of de lekkere recepten eten en praat na over de gezellige dag die jullie met elkaar hebben gehad.

Dan heb ik als laatst nog een tip voor jullie: Doe geen chocolade paaseitjes in je broekzak, want ze smelten! Ik spreek uit ervaring.

Wat ga jij met Pasen doen? Wil je nou elke keer als ik een blog upload een berichtje in je mailbox? Vul dan hier even je gegevens in en dan mailen we snel!

1 Comment

  • Reply Jody 16 april 2020 at 13:36

    Leuke tips hopelijk voor volgend jaar

  • Geef een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.