EXTRA BLOG: Coronaproof Carnaval vieren!

Helaas is er al een tijdje duidelijk dat we dit jaar geen carnaval kunnen vieren. Hier balen we natuurlijk ontzettend van. Geen feestjes, geen kroegtochten en geen optochten. Met deze tips gaan we ook dit jaar Carnaval niet overslaan, we doen het alleen anders, coronaproof!

Thuis vieren

Helaas zijn de kroegen nog steeds dicht en moeten we er dus thuis een feestje van maken. Je mag op dit moment 1 persoon uitnodigen thuis, dus doe dit ook en maak er samen een leuk feestje van! Koop wat drank, zet harde muziek op en verkleed je!

Videobellen

1 persoon uitnodigen is niet veel. Kan je niet kiezen met wie je wilt gaan carnavallen? Ga dan met z’n alle videobellen! Zo zijn we toch samen, maar dan op afstand.

Versieren

Versier het huis! Hang wat slingers en posters op. Gooi wat confetti neer! En versier jezelf ook met je carnaval pakkie! Omroep Brabant heeft hier voor een kleinfisjenie thuispakket ontworpen, succes gegarandeerd!

Eten en drank

Zorg voor snacks en heel veel drank. Zo heb je ook van die zelf bier brouwen pakketen, doe dat! Maak zelf lekkere snackjes of zet de frituurpan aan.

Online Carnaval

Kijk wat er online allemaal te doen is. Zo weet ik dat Omroep Brabant gewoon door blijft gaan met de 3 Uurkes Vurraf. Flügel komt zaterdag 13 februari ook met een eigen show, De Flügel Carnavals Show. Deze show is te bekijken via deze link, de livestream is gratis en start om 15:30 en duurt 4 uur! Ook staan er genoeg carnaval quizzen online, test je kennis! Hoeveel weet jij over carnaval? Ik ben benieuwd!

Optocht

Loop je eigen optocht! Roep een aantal mensen bij elkaar. Pimp je fiets, auto of jezelf op en ga met zijn alle een rondje door de wijk lopen. Wedden dat je anderen hun dag maakt?

Hoe ga jij coronaproof Carnaval vieren?

Wil je nou elke keer als ik een blog upload een berichtje in je mailbox? Vul dan hier even je gegevens in en dan mailen we snel!

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.