EXTRA BLOG: Thuiszitten, wat nu?

Follow my blog with Bloglovin

 

Het Coronavirus en alles eromheen komt onderhand onze neus uit, toch is het de realiteit. Ikzelf heb vaak nog het idee dat het niet echt is en daarom denk ik ook dat ik er de ernst ervan niet in zie. Toch zijn alle scholen, horeca etc dicht. Vele van ons moeten hierdoor ook thuiswerken of thuisblijven van school. In dit artikel een aantal dingen wat je kunt doen terwijl je thuis zit.

Verwen jezelf!
De situatie is niet makkelijk allemaal, vandaar verwen jezelf! Dit kan je doen door een lekker warm bad te nemen, een maskertje op te doen of even lekker bij te slapen.

Laat school niet vallen.
Je bent nu vrij en je wilt waarschijnlijk de hele dag niks doen, maar ook dit gaat vervelen. Blijf jezelf bezighouden met schoolopdrachten en/of theorie. Zo blijf je bezig met je toekomst en lijdt school nergens onder.

Begin een nieuwe serie.

Die ene serie waarvan je dacht dat het misschien niet iets voor jou was of die al zolang in je lijst staat dat je helemaal was vergeten dat ie bestond. Er zijn genoeg streamingdiensten en genoeg serie’s dus who’s in for a marathon?

Bak een taart.

Het leukste van een taart bakken is dat je ‘m helemaal in je uppie daarna kan opeten! Kijk er nu al naar uit.

Facetime of bel met vrienden/vriendinnen.

Voor sommige mensen is het moeilijk om alleen thuis te zitten dag in dag uit, bel of facetime elkaar dan ook regelmatig. Het is gezelliger, je hoeft elkaar niet te missen en voor sommige mensen is dit mentaal ook beter!

Ik hoop oprecht dat jullie hiermee wat kunnen. Ik wens iedereen veel sterkte! Stay strong. ❤️

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.