Favoriete accounts op social media.

Aangezien we de hele dag binnen zitten vanwege het coronavirus zitten de meeste van ons veel op onze mobiels. Instagram openen, Instagram sluiten, Snapchat openen, Snapchat sluiten en zo maar door. Dus ik dacht laat ik eens mijn favoriete accounts op social media met jullie delen zodat jullie ook eens andere gezichten zien!

Instagram.

Mijn favoriete accounts op instagram zijn: Puppyprowl is een instagram account met allemaal lieve filmpjes en foto’s van puppy, dit account is zeker aan te raden voor als je even een vrolijk lief puppytje wilt zien! Girlsbuildingempires is een account vol met motiverende quotes voor vrouwen die gemotiveerd zijn of motivatie nodig hebben. Prouddisnerds is een account vol met disneyquotes, disney foto’s en disney meme’s. Cestmocro, eerlijk gezegd denk ik dat de meeste dit account wel kennen. Hij plaatst nieuws, meme’s, filmpjes en nog veel meer. Poemsporn_ is een account dat veel quotes plaatsen over van alles.

Blogs.

Natuurlijk kunnen de blogs niet ontbreken! Hier mijn favoriete blogs: Femke Kamps, Esmée Lifestyle, Curvacious, Teske de Schepper en Jennie from the blog. Als je even niks te doen hebt, ga dan zeker een van deze meiden hun blogs lezen!

Youtube.

Ik kijk niet echt heel veel Youtube maar als ik het kijk dan gaat mijn voorkeur wel naar deze mensen uit: Nina Warink, Lenette Hermsen, Jill van Dooren, Jipp Heldoorn en ofcourse hebben we haar er hier ook weer bijgezet Teske de Schepper. De meesten van jullie zullen hun wel kennen dus ik hoef hier geen uitleg bij te geven.

Pinterest.

Ik zit sinds kort op Pinterest en ook daar heb ik een aantal favoriete: The female hustlers, Brievenbusgeluk, Fotografille, Online stresscoach en Mind your feed.

TikTok.

Mijn favoriete TikTok accounts zijn: Nellyfromtheblock, Anna Sitar, Addison Rae, Datrie en last but not least Gina Bartels. Ga ze gauw bekijken, they deserve it!

Dit waren mijn favoriete accounts op social media, ga ze allemaal bekijken ze zijn het zeker waard en #sharingiscaring. Wil je nou elke keer als ik een blog upload een berichtje in je mailbox? Vul dan hier even je gegevens in en dan mailen we snel!

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.