Genieten van het heerlijke Lente weer!

Het heerlijke Lente weer is aangebroken en we hebben afgelopen week zelf temperaturen gehad van 25 graden Celsius. De korte mauwen gaan weer aan en we gaan met ze alle naar buiten althans naar de achtertuin, maar wat kunnen we allemaal doen?

Wandelen.

Wat ik zelf altijd doe is, ik ga met de hond wandelen en neem dan mijn fotocamera mee. Dan krijg je vaak van deze foto’s zoals hierboven. Mijn hond is lekker uit geweest, ik heb weer genoeg foto’s voor mijn blog en/of instagram en we hebben weer lekker genoten van de wandeling.

Zonnen.

Zet een lekker muziekje op, ga liggen in de zon en ga lekker zonnen, maar zorg er wel voor dat je goed ingesmeerd bent! We willen liever geen kreeften worden, toch?

Lezen.

Pak een goed boek en ga die lekker lezen in de zon, zo word je lekker bruin en heb je je boek in no time uitgelezen.

Werken.

Ga aan school of je werk werken, maar dan in de zon. Zo pik je weer de zonnestralen mee op en werk je toch aan de dingen waaraan je moet werken. Thuis werken is zo slecht nog niet!

Tuinieren.

Ga lekker tuinieren in de achtertuin, maak de achtertuin weer lekker mooi met bloemetjes en alles.

Podcast.

Luister naar een Podcast, ik zelf luister vaak naar de Podcast van Monica Geuze.

Playlisten.

Maak een playlist over hoe je je op het moment voelt of met je favoriete liedje van dit moment. Ik maak zelf heel veel playlisten dus wil je er een van mijn beluisteren klik hier.

Fitnessen.

Er zijn genoeg filmpje op youtube om thuis te gaan fitnessen, denk bijvoorbeeld aan dit account.

Bingewatchen.

Neem je telefoon, tablet of laptop lekker mee naar buiten en ga buiten je favoriete series bingewatchen!

Moestuintje.

Begin een lekker en leuke moestuintje in je achtertuin, zo heb je de hele quarantaine wat te doen en je ergens op te verheugen!

Online cursussen.

Op sites zoals Goodhabitz kan je allerlei leuke cursussen/lessen volgen die bij jou passen. Zo ben je straks nog slimmer dan voor heel deze crisis!

Vergeet niet je in te smeren als je naar buiten gaat! Wil je nou elke keer als ik een blog upload een berichtje in je mailbox? Vul dan hier even je gegevens in en dan mailen we snel!

1 Comment

  • Reply Kim 14 april 2020 at 20:48

    Ik moet zeggen dat ik steeds creatiever word nu ik thuis zit. Ben zelf weer oude hobby’s aan het oprakelen. Heerlijk om nu te fotograferen als het zonnetje schijnt.

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.