Goals voor 2020

We zitten al bijna een week in 2020. Het normale leventje is weer opgepakt en iedereen gaat verder met zijn/haar werk of school. Sommige met de goede voornemens in zijn/haar achterhoofd en de andere vinden het wel prima zo en gaan verder waar ze waren gebleven.

Ik ben nooit van de goede voornemens geweest, ik vond het altijd onzin. Er komt een nieuw jaar en ineens ga je je helemaal veranderen, een soort new year new me gebeuren. Toch heb ik dit jaar een aantal goals opgezet die ik in 2020 wil behalen/verbeteren. Niet om het een nieuw jaar is, maar omdat ik dit al langer wilde en hier al langer mee bezig ben. Ik hoop dat jullie hier misschien ook motivatie uit kunnen halen.

Hier zijn mijn goals voor 2020:

– Ik wil gezonder eten, omdat ik de laatste tijd heb gemerkt dat ik lekkerder in mijn vel zit als ik dit doe.

– Ik wil mezelf op nummer 1 zetten, aangezien iedereen dat doet en ik daardoor vaak door de mand val.

– Ik wil meer tijd investeren in me blog.

– Ik wil leren minder streng voor mezelf te zijn, dit is een goede eigenschap die in een valkuil is veranderd waardoor ik het wil verminderen.

– Ik wil meer geld besparen, ik geef namelijk veelste veel uit aan kleding. Oeps!!!

– Mezelf gelukkig maken en minder nadenken over wat andere van mij vinden/denken.

Dit waren mijn goals voor 2020!

Ik wens iedereen nog een gelukkig 2020. Ik hoop dat jullie allemaal de 2020 krijgen die jullie verdienen.

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.