Kinderseries die je vroeger altijd keek!

Voor school, na school en het liefst ook na het eten keek je altijd naar jouw favoriete kinderseries. Welke kinderseries herken jij nog? En wist je dat sommige series op Netflix staan? Laten we snel de herinneringen ophalen!

The Animaniacs.The Animaniacs

De serie gaat over de broers en hun zusje, Yakko, Wakoo en Dot. Yakko was altijd bezig met de meisje, Wakoo was het gekke van het stel en Dot het meest schattige! Ze zouden opgesloten zijn in de watertoren van Warner Bros, maar weten elke keer te ontsnappen.

Hey Arnold!Hey Arnold!

Arnold is wees omdat zijn ouders zijn overleden en woont daarom bij zijn opa en oma. Hij is vaak met zijn vrienden, maar de serie draait vooral om Arnold en Helga. Helga pest Arnold, maar eigenlijk is ze verliefd op hem.

Beugelbekkie.Beugelbekkie

Het leven van beugelbekkie ofterwel Sharon Spitz was verre van perfect. Haar beugel is magnetisch waardoor ze soms in nogal ongemakkelijke situaties terecht komt.

Ratjetoe.Ratjetoe

De wereld in de ogen van een baby. Hoe denken zij over dingen, hoe zien zij de wereld en vooral wat spoken ze uit. Dat laten ze je allemaal zien in deze serie, herken jij ‘m nog?

Rocket power.Rocket Power

4 vrienden en skaters for life, Rocket Boy (Otto), Twister (Maurice), Rocket Girl (Reggie) en Squid (Sam). Ze surfen, skaten, basketballen, hockeyen, biken en snowboarden erop los en het is nooit een dag saai. Ze beleven samen veel avonturen aan de Zeekust.

Totally Spies!Totally Spies

Alex, Sam en Clover zijn spionnen, ze hebben coole gadgets en leuke missies. Alex was heel onhandig, Sam was altijd aan het leren en Clover was constant verliefd op allerlei jongens. Overdag zijn het gewoon scholieren, totdat er een missie klaarstond dan werden het spionnen.

De Smurfen.De Smurfen.

De blauwe smurfen uit smurfenland, wie kent ze niet? Gargamel en zijn kat waren altijd op pad om de smurfen te pakken, maar de leuke smurfen waren ze altijd net te slim af.

Bassie en Adriaan.

Bassie en Adriaan

De clown en de acrobaat. Samen bestrijden ze boeven, want wie was er nog meer zo bang voor de plaaggeest? Adriaan was het slimste van het stel en Bassie was niet altijd heel erg oplettendm want Bassie is wel dom, maar niet slim. Ook staan de mannen bekend om het zinnetje wat er ook gebeurt altijd blijven lachen en dat is iets wat we zeker niet moeten vergeten te doen!

Wizzy & Woppy.Wizzy en Woppy

2 muizen Wizzy en Woppie wonen samen met een papegaai Kasha en een schildpad Dongo in een dierenwinkel. Nadat de winkeleigenaar de winkel verliet, kwamen de dieren uit hun kooi om allerlei avonturen te beleven.

Samson en Gert.Samson en Gert

Samson is de ondeugende lieve hond van Gert die ook nog eens praat. Waar Gert is, is Samson en andersom precies hetzelfde. De twee zijn onafscheidelijk en beleven van alles met elkaar.

Kim Possible.Kim Possible

Kim en haar best vriend Ron redden de wereld van Dr. Drakken. Kim en Ron worden bijgestaan door de naakte molrat van Ron genaamd Rufus en door Wade een 10 jaar genie die Kim voorziet van gadgets en informatie.

What’s with Andy?Whats with Andy?

Andy haalt alleen maar stunts uit in zijn saaie dorpje Oost-Krukel. Af en toe probeert hij het hart van een meisje genaamd Lori MackNey, waar Andy een oogje op heeft, te veroveren. Lori is ook verliefd op Andy, maar aangezien hij te veel stunts uithaalt, houdt ze de boot af.

LazyTown.LazyTown

LazyTown wilt van zijn slechte naam af, dus komen Sportacus en Stephanie opduiken om de luie mensen in LazyTown weer sportief te maken. Robbie Rotten daarintegen wilt het liefst de hele dag luieren. Hij probeert dan ook Sportacus en Stephanie de stad uit te jagen door allerlei trucs uit te halen.

Fairly oddparents.Fairly odd parents

Timmy Turner woont in Dimmsdale en hij heeft het nogal moeilijk. Ouders die niet naar hem luisteren of naar hem omkijken, een oppas die hem haat en hem gebruikt als slaaf en een leraar die hem alleen maar onvoldoendes geeft. De feeënwereld ziet dat hij ongelukkig is en geeft hem twee feeën Cosmo en Wanda. Wanda is de slimme van het stel en Cosmo is de domme van de twee. Samen zorgen ze ervoor dat Timmy weer gelukkig geeft door alles te toveren waar hij om wenst.

Het zandkasteel.Het Zandkasteel

Sassa, Toto en koning Koos wonen samen in het zandkasteel. Ze beleven van allerlei avonturen. De drie hebben hele bijzondere neuzen en als er dan zand in die neuzen komt, dansen ze de neuzenkriebeldans. Dit nodigt dan elk kind uit om met ze mee te dansen en te zingen.

Welke kinderseries ken jij allemaal nog? Lees ook welke disneyfilms ik het leukst vind. Wil je nou elke keer als ik een blog upload een berichtje in je mailbox? Vul dan hier even je gegevens in en dan mailen we snel!

 

1 Comment

  • Reply Frederique 15 april 2020 at 17:00

    Oei, ik voel me oud want veel van die series die je noemt keek mijn dochter en niet ik haha. Ik keek wel Beugelbekkie met haar mee, vond het een van de leukere kinderseries toen.

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.