Mezelf omschrijven in foto’s die niet van mij zijn.

Vandaag ga ik mijzelf omschrijven in foto’s. Bij elke categorie plaats ik 4 foto’s die mij omschrijven rond het aangegeven categorie. Ik zag dit artikel op We Heart It en dacht laat ik dit ook eens doen. Veel leesplezier!

Uiterlijk.

Ik heb een blauwe ogen, donker blond haar wat boven mijn kont eindigd, ik heb een tongpiercing en ben slank qua postuur.

Style.

Ik hou van jurkjes en schattige rokjes in de zomer. Verder hou ik van stoere outfits en comfy outfits.

Persoonlijkheid.

Ik vind het heel belangrijk dat iemand van zichzelf houdt aangezien dit ook belangrijk is. Verder kijk ik altijd naar mensen hoe ze zijn en probeer ik niet te snel te oordelen op wat ik zie, maar wil ik de persoon achter alles zien. Ik ben een hardwerkend iemand die als ze ergens voor gaat ze er ook 100% voor gaat en hier soms in door kan slaan. Ook ben ik een persoon die je 100 keer pijn kan doen en waar je de fout bij in kan gaan, maar als het eenmaal te veel is, is het ook echt klaar.

Lifestyle.

Ik zit nog op school en studeer momenteel sociaal maatschappelijk dienstverlener. Verder sport ik 5 dagen in de week. Ik eet veel fruit en hou van lezen en films/series kijken.

Dream lifestyle.

Als ik kijk naar mijn droom lifestyle dan kijk ik naar hoe ik mijn toekomst zie. Als eerst hoop ik natuurlijk om te gaan samenwonen met mijn vriend in de toekomst. Daarna wil ik graag trouwen. Vervolgens wil ik het liefste 2 kindjes en lieve hondjes.

Favoriete quotes.

Hobby’s.

Mijn hobby’s zijn lezen, creatief bezig zijn, films en series kijken en bloggen.

Favoriete films.

Girl interrupted, if I stay, clinical en the last song.

Favoriete series.

Brooklyn 99, friends, new girl en gossip girl.

Favoriete mannelijke artiest.

Justin Bieber, NF, James Arthur en Chris Brown.

Favoriete vrouwlijke artiest.

Ariana Grande, Dua Lipa, Taylor Swift en Amy Winehouse.

Hoe zou jij jouzelf beschrijven?

Wil je nou elke keer als ik een blog upload een berichtje in je mailbox? Vul dan hier even je gegevens in en dan mailen we snel!

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.