Mijn doelen voor 2021 & reflecteren op mijn doelen van 2020

Als allereerst wens ik iedereen een gelukkig en gezond 2021! In deze blog ga ik het hebben over welke doelen ik wil gaan behalen in het 2021. Verder ga ik ook mijn doelen van 2020 terughalen en bekijken of ik alle doelen heb behaald, welke ik eventueel opnieuw wil behalen en hoe dit jaar voor mij was.

Mijn doelen van 2020

Vorig jaar heb ik een blog geschreven over welke doelen ik wilde behalen in 2020. Deze blog kan je hier terug vinden. Mijn doelen waren: Gezonder eten, mezelf op de eerste plek zetten, meer tijd investeren in mijn blog, minder streng zijn voor mezelf, meer geld besparen en minder nadenken over wat andere van mij vinden.

Ik ben inderdaad gezonder gaan eten dan voorgaande jaren dus dit doel is zeker behaald. Mezelf op de eerste plaats zetten heb ik altijd moeilijk gevonden. Toch heb ik dit afgelopen jaar wel goed gedaan, ik heb meer tijd voor mezelf genomen. Ik ben er natuurlijk een tijdje uitgeweest met mijn blog, maar ondanks dat heb ik in het eerste half jaar wel duidelijk meer aandacht besteed aan mijn blog. Toch vind ik niet dat ik dit doel heb behaald. Ik ben nog steeds te streng voor mezelf en ik vind het heel moeilijk om dit af te leren. Dus heb dit doel daarom ook niet behaald. Ik heb meer geld bespaard, wel mag dit nog meer worden, ik heb dit doel dus niet behaald. Ik heb dit jaar meer aandacht aan mezelf gegeven en minder aan anderen. Dit betekent ook dat ik niet zo nauw keek wat anderen van mij vonden. Ik heb dit doel dus ook behaald.

Het jaar 2020

2020 was voor iedereen een pittig jaar. Veel de een meer dan voor de ander. Toch heeft het jaar 2020 mijn ogen voor veel dingen geopend. Zo heb ik geleerd dat ik echt wel meer dankbaar mag zijn naar de mensen om mij heen. Zo te zien is niet alles van zelfsprekend en heb je nooit 100% zekerheid. Je moet blij zijn met wat je hebt, hieronder valt ook je baan/school, want ook dat is niet van zelfsprekend. Verder was het voor mij een jaar waarin ik mezelf veel heb ontwikkeld en heb leren kennen. Hier ben ik heel blij mee.

Mijn doelen voor 2021

In 2021 heb ik één hoofddoel en dat is er kei hard werken voor mijn diploma. Als ik dan mijn diploma (hopelijk) in ontvangst mag nemen, wil ik een baan gaan zoeken. Verder zijn mijn doelen: meer genieten, meer dankbaar zijn en meer geld besparen. Een kort, maar krachtig lijstje!

Wat zijn jou doelen voor het jaar 2021?

Wil je nou elke keer als ik een blog upload een berichtje in je mailbox? Vul dan hier even je gegevens in en dan mailen we snel!

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.