Mijn tattoos.

Ik krijg vaak de vraag of mijn tattoos betekenissen hebben en zoja wat de betekenissen dan zijn. In deze blog ga ik jullie daar mee over vertellen.

Al mijn tattoos heb ik in Eindhoven gezet bij TattooNixxx.

Mijn eerste 2 tattoos heb ik gezet op 13 januari 2018

Tattoo 1:

Deze tattoo vind plaats op mijn rechterpols en heeft 2 betekenissen, de pijl heeft een betekenis en de punt komma heeft een betekenis.

Betekenis 1: De pijl staat voor een pijl kan alleen geschoten worden als het naar achter word getrokken, dus dat betekent dat als het leven je terugtrekt/naar beneden haalt betekend dat alleen dat er iets beters gaat gebeuren en dat het daarna beter met je gaat.

Betekenis 2: De punt komma staat voor dat mijn verhaal nog niet over is, ik heb 2 depressies gehad waarin ik ook suicidaal was, maar gelukkig is dat over en dat wil ik met deze tattoo laten zien. No worries want alles gaat meer dan goed nu!

Tattoo 2:

Deze tattoo vind plaats op mijn linkerschouder.

Betekenis: zoals jullie weten van mijn ‘over mij’ verhaal ben ik gek op de maan, maar niet alleen daarom heb ik deze tattoo. De maan is het licht in het duisternis en dat was mijn moeder ook, in mijn duisternis. Deze tattoo is dus een eerbetoon aan mijn moeder.

Op 28 oktober 2019 heb ik nog 2 tattoos gezet.

Tattoo 3:

Deze tattoo vind plaats op mijn linker onderarm.

Betekenis: Vroeger ben ik vaak naar beneden gehaald zowel door vrienden als door familie. Hierdoor had ik een laag zelfbeeld, maar dat ben ik niet waard. Ik ben veel meer waard, ik ben genoeg. Dat geldt voor iedereen, als iemand je ooit anders verteld moet je er niet naar luisteren want je bent goed genoeg!

Tattoo 4:

Deze tattoo vind plaats achter mijn linkeroor.

Betekenis: Zoals jullie weten van mijn ‘over mij’ verhaal ben ik gek op horoscopen en vooral op de mijne, vandaar deze tattoo. Het symbool van mijn sterrenbeeld, de steenbok!

Dit was mijn verhaal over mijn tattoos!

1 Comment

  • Reply Get to know me tag! (NL) 17 maart 2020 at 10:01

    […] je een tattoo? Yes, als je wilt weten wat waar en waarom lees dit […]

  • Geef een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.