Over mij

Welkom op de over mij pagina.

Het is altijd heel moeilijk om iets over jezelf te vertellen, want je vergeet spontaan wie je bent en wat je leuk vind en het enige wat je weet is je naam en je leeftijd. Dit heb ik nu dus ook, wat best gek is, je praat de hele dag over van alles wat je interesseert en je doet de hele dag door dingen die je leuk vind.

Wie ben ik?

Mijn naam is Joyce Koeling, ik ben geboren op donderdag 18 januari 2001 in Eindhoven. Ik ben geobsedeerd met horoscopen en met de maan, wat mij soms wel een nerdje maakt maar zolang je er niet te veel over praat en gewoon naar feestjes gaat met vrienden en je vriendje is er niemand die dat opmerkt.

Horoscoop

Volgens mijn horoscoop ben ik een steenbok wat betekent dat ik heel ambitieus ben, een beetje een control freak kan zijn, loyaal ben en behulpzaam en dit alles is ook zo, dat vind ik ook altijd zo fasinerend aan horoscopen ze beschrijven jou. Ook weet ik dat dit niet altijd zo is een voorbeeld is dat er in mijn horoscoop staat dat ik heel wantrouwing ben maar ik ben juist heel naïef.

Ik in het dagelijksleven

Ik ben in mijn dagelijks leven full-time student, wat betekent dat ik over het algemeen blut ben door school, zorgverzekering en al die zooi. Verder zit ik op het Summa College op niveau 4 op de opleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlening, een hele mond vol en je kan er alle kanten mee op. Mijn doel is dan ook om klinisch psycholoog te worden, dit is iemand die met mensen werkt die een gevaar zijn voor zichzelf en de samenleving. Lekker spannend dus en dit betekent ook dat ik nog een lange weg te gaan heb. Ambitieus dus, zoals in mijn horoscoop staat!

Mijn werk

Verder werk ik in het weekend bij de H&M in Winkelcentrum Woensel in Eindhoven op de mannen en kinderafdeling met een super leuk team. Mijn functie is Salesadvisor, wat eigenlijk gewoon betekent dat ik kassa doe, zorgt dat de winkel netjes is en de klanten natuurlijk helpen. En ik geef jullie 1 tip mee, krijg je ooit de kans om bij de H&M te werken als bijbaan, doe dit!!! Ik heb veel baantjes gehad van de Etos naar de Hema naar de Jumbo en ik vind dit toch echt het leukst van allemaal.

Familie

Mijn familie bestaat uit mijn lieve moeder, haar vriend, mijn hondje Nola (Zie foto linksboven) en mijn dwerghamster Kiki (Zie foto linksonder). Ik heb misschien door omstandigheden en privéredenen niet veel familie maar dit is wel het beste wat iemand kan wensen. Ik kan altijd alles bespreken en als ik daar een keer geen zin in heb ga ik lekker wild stoeien met mijn hondje en dan is het er ook uit.

Vriendje

Gelukkig heb ik ook nog een lief vriendje genaamd Kaj (zie foto). Kaj is geboren op 07-08-1999 en woont in Budel, wat betekent dat we lekker lang naar elkaar mogen reizen elke keer. Kaj en ik hebben een relatie sinds 05-07-2018. We hebben elkaar leren kennen op een motortreffen genaamd Klimroos in Budel. Dat is een weekend lang kamperen met verschillende motorclubs. Wij waren daar allebei aanwezig en hebben elkaar daar gevonden, het klikte al meteen en voordat je het wist was hij mijn vriendje. ❤ Klik hier voor ons verhaal.

Dit is ongeveer wel mijn over mij pagina, bedankt voor het lezen en veel plezier met het lezen van mijn blogs. Kusjes!

Volg mijn blog ook op Bloglovin!