Persoonlijke update: Hoe gaat het nu met mij?

Zoals jullie het misschien al hadden gelezen, ging het paar weken geleden niet goed met mij. Ik moest erg wennen aan dat ik niet meer naar school kon en niet meer kon gaan werken. Iedereen moet zoveel mogelijk thuisblijven, de een zag dat wel zitten de ander niet. Ik voelde me erg eenzaam en verdrietig, maar hoe gaat het nu met mij?

 Hoe gaat het nu met mij?

Ik zit op dit moment 42 dagen thuis om precies te zijn. Eerst vond ik het echt vreselijk, buiten de opdrachten van school die we op maandag en vrijdag krijgen en de blogs die ik schrijf, verveelde ik me echt kapot. Nu is dat helemaal anders, ondanks dat we niet naar buiten mogen heb ik het nu super druk dat ik alles moet plannen. Maandag ben ik vooral bezig met school, dinsdag met mijn blog, woensdag met mijn werk, donderdag met mijn blog en vrijdag weer met school. Ook heb ik af en toe op dinsdag een vergadering van stage. Avonden hou ik vrij voor mezelf.

Avonden.

In de avond doe ik vaak een maskertje op en kijk ik vaak nog een film of serie. Ik ben op dit moment de series  Like Monica, Temptation Island en Cougar Town aan het kijken en ik ben net klaar met de series Mocro Maffia, Voetbal vrouwen en Tiger King wat overigens allemaal aanraders zijn.

Weekenden.

In het weekend zie ik mijn vriend, want hij werkt op de bouw en dat gaat wel gewoon door. In het weekend spelen we vaak een spelletjes of gaan we lekker in de achtertuin van de zon genieten en ’s avonds gaan we series of films kijken. Wij zijn overigens net klaar met Tiger King zoals ik hierboven al schreef dus heeft iemand nog een goede serie voor ons?

Blog.

Ik heb nu 2 dagen ingepland voor mijn blog dus ik kan lekker vooruit. Ik ben vooral bezig met het onderhouden van sociale kanalen zoals mijn Pinterest die ik sinds kort heb, en natuurlijk ook met mijn Instagram en Facebook. Ik schrijf ook veel blogs alvast vooruit en ben veel aan het brainstormen voor nieuwe blogs.

Waar kijk ik komende week naar uit?

De komende week ga ik vooral veel online shoppen. (Alsof ik dat nog niet genoeg gedaan heb). Ik heb namelijk nog nieuwe schoenen nodig voor in de zomer, ik ga nog spulletjes kopen voor de foto’s op mijn blog en moederdag komt er weer aan, dus dat worden nog cadeautjes halen. Ook kijk ik er elke week weer naar uit om aan me blog te werken.

Hier een aantal foto’s van afgelopen week!

Hoe gaat het met jullie? En wat houd jullie bezig?

Wil je nou elke keer als ik een blog upload een berichtje in je mailbox? Vul dan hier even je gegevens in en dan mailen we snel!

2 Comments

  • Reply Kaj 21 april 2020 at 21:53

    Met mij gaat t goed, lief dat je t vraagt

  • Reply blogbeautybybibi 22 april 2020 at 08:35

    Goed dat je nu ook Pinterest hebt! Ik heb dat nog niet, wil het wel !

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.