Persoonlijke update | Terug van weggeweest.

Ik ben helaas een tijdje weggeweest en heb dus niks gepost. In deze blog vertel ik waarom ik weg ben geweest en wat me bezig heeft gehouden in de tussen tijd.

Waarom ben ik een tijdje gestopt met mijn blog?

Ik ben een tijdje gestopt met het schrijven van blogs, omdat ik eigenlijk 2 weken rust wilde. Ik had namelijk geen inspiratie meer en wist even niet waar ik over moest schrijven, maar na 2 weken rust te hebben gehad wist ik nog steeds niet waarover ik moest schrijven en kreeg ik het steeds drukker met school. Ook heb ik een tijdje gehad dat ik niet zo lekker in me vel zat en had ik hierdoor geen zin om te bloggen.

I’m back and better!

Wat heeft me in de tussen tijd bezig gehouden?

De laatste tijd ben ik vooral bezig geweest met school. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding Sociaal Maatschappelijke Dienstverlener. Ik ben op dit moment dus ook al bezig met afstuderen. Yay! Voor mijn afstuderen moet ik de Proeve van Bekwaamheid maken. Voor de mensen die niet weten wat dit is, ga ik het in het kort uitleggen. Op je stageplaats ga je op zoek naar een maatschappelijk probleem doormiddel van een onderzoeksrapport over de wijk, de doelgroep en de instantie. Vervolgens ga je een product of activiteit op dit probleem zetten en het ‘oplossen’. Makkelijker gezegd als gedaan. Je krijgt hiervoor ongeveer een half jaar en het is opgedeeld in fases. Op dit moment zit ik in fase 1 het onderzoeksrapport, de deadline is hiervoor 7 december, bijna dus! Hierdoor kan het dus zijn dat ik af en toe minder post dan voor mijn stop periode. Buiten het afstuderen om heb ik nog één examen namelijk rekenen en andere vakken zoals keuzedelen, pedagogiek etc.

How we live is what makes us real.

Hoe gaat het op dit moment met mij?

Op dit moment gaat het goed met mij. Ik hou me veel bezig met school en het afstuderen. Ik probeer overdag altijd druk bezig te zijn (wat altijd wel lukt). En ’s avonds hou ik altijd de avonden vrij om lekker te ontspannen en series te kijken. Op dit moment kijk ik vooral Grey’s Anatomy en ben ik begonnen aan Temptation Island Love or Leave.

Hoe gaat het met jullie & wat willen jullie de komende tijd lezen op deze blog?

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.