Sharing is caring! 5 leuke en interessante blogs om te lezen.

Er zijn vele bloggers op he internet die over van alles en nog wat schrijven. Ik vind het heerlijk om af en toe een blog te lezen van iemand anders. Ik dacht dus laat ik eens en aantal blogs met jullie delen.

Herkenbare borstenstruggles + tips van liefslinne.nl

In deze blog praten Mirthe en Linne over problemen die zij en anderen ervaren met het kopen van bh’s.
Ook geven ze hierbij tips, super fijn om te lezen en om eventueel mee te praten met dit onderwerp. Zeker een aanrader!

10 tips voor een gelukkig en succesvol leven van lafillerebelle.nl

Niets is zo fijn als een gelukkig en succesvol leven, dat willen we denk ik allemaal wel. In deze blog deelt Nancy haar tips die jou wellicht kan helpen met jezelf verder te ontwikkelen endat je hierdoor een gelukkig en succesvol leven kan leiden.

Twijfel je nog? – handige tips voor twijfelkonten! van girls-things.nl

Dit vind ik een hele leuke blogs, die ook nog eens fijn te lezen is doordat je af en toe een foto er doorheen krijgt. In deze blog deelt Merle handige tips over hoe je het twijfelen kan verminderen. Ik heb hier zeker wat aan gehad en ik hoop jij ook!

Je telefoon mindful inrichten, ik geef je 11 tips! van by-evelien.nl

We zitten met z’n alle over het algemeen veel op onze telefoon. Hierdoor kan het zijn dat je dingen uitstelt of dat je snel afgeleid bent. Het is soms dus nodig dat je je telefoon weglegt en aan de slag gaat. Hiervoor geeft Evelien je de tips die je nodig hebt.

5 tips om geld te besparen tijdens het online shoppen van marloesdaily.nl

Dit is eigenlijk de ideale blog, geld besparen terwijl je mijn favoriete bezigheid doet, namelijk online shoppen! Het klinkt eigenlijk best gek dat je geld gaat besparen tijdens het uitgeven, maar de tips die Marloes geeft zijn heel fijn en werken echt!

Heb jij nog een leuk of handig artikel gelezen de afgelopen week? Let me know!

Wil je nou elke keer als ik een blog upload een berichtje in je mailbox? Vul dan hier even je gegevens in en dan mailen we snel!

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.