Tips & tricks | Zo kom je de zomer door zonder je te vervelen.

Deze zomer is anders dan alle andere zomers. We blijven zoveel mogelijk in Nederland en we moeten op een aantal dingen letten. Dit betekent alleen niet dat jij je moet gaan vervelen deze zomer. Hier zijn een aantal tips & tricks om je verveling tegen te gaan.

Nederland verkennen.

Ik weet zeker dat je nog niet heel Nederland gezien hebt. Trommel dus wat vrienden en/of vriendinnen op en ga Nederland verkennen. Zo kan je naar Utrecht, Scheveningen, Volendam, Maastricht enz. Super leuk!

Waterballonnen gevecht.

Op een warme dag is het heerlijk om wat af te koelen. Dit kan je op een leuke manier gaan doen door een waterballonnen gevecht gaan doen. Hoe leuk is dat?

Roadtrip.

Gezellig met de ramen open en harde muziek op die je helemaal mee kan zingen met ze alle rijden naar the middle of nowhere en daar een terrasje pakken.

Strand.

Een dagje naar het strand en daar lekker uitwaaien. Zon, zee, strand. Beter kan niet.

High tea.

Organiseer een high tea of barbecue in je achtertuin met je vrienden en/of vriendinnen. Gezellig bijkletsen en genieten.

Spelletje.

Denk bijvoorbeeld aan gezelschapspelletjes of aan badminton, voetballen, pingpongen enz.

DIY.

Zoek wat tijdschriften of op internet voor leuke Do It Yourself en maak deze na.

Picknicken.

Pak allemaal lekkere dingen bij elkaar, bel wat vrienden op en zoek een leuk plekje in het bos of op het strand om lekker te gaan picknicken met z’n alle.

Vakantiepark.

Boek een weekendje weg of ga met z’n alle een vakantiepark onveilig maken. Zo ben je toch op vakantie, maar wel in eigen land.

Uitjes.

Ga met een vriendengroep naar de dierentuin, vlindertuin, pretpark etc.

Make-over.

Geef je huis/kamer een make-over. Koop wat leuke nieuwe meubels of wees creatief met de meubels die je nu hebt. Geef je kamer een likje verf en maak er wat leuks van. Ik wacht op de foto’s!

Fotoboek.

Hou een fotoboek bij over je zomervakantie. Zo heb je de herinneringen voor altijd vastgelegd in een boek. Hoe leuk?

Wijn/bier proeverij.

Hou je eigen wijn of bier proeverij. Haal verschillende soorten bier en wijn, trommel wat vrienden op en ga alles lekker proeven. Wat is jouw favoriet?

Bucketlist.

Maak een eigen bucketlist over wat jij allemaal zou willen doen deze zomer. Verveel je je? Pak deze er dan bij en afvinken maar!

Rommelmarkt.

Bezoek leuke rommelmarkten en/of braderieën bij jou in de buurt. Misschien zit er nog iets leuks tussen, zo niet? Heb je gegarandeerd een leuke dag gehad.

Wat ga jij nog doen deze zomer?

Wil je nou elke keer als ik een blog upload een berichtje in je mailbox? Vul dan hier even je gegevens in en dan mailen we snel!

 

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.