Tips & Tricks | Zo vier je thuis een leuk oud en nieuw!

We mogen dankzij het virus dat rond gaat, helaas bijna geen bezoek ontvangen. Dit was met Kerst al jammer, maar nu krijgen we oud & nieuw ook nog. Ook dit moet met minder mensen dan dat je normaal gewend bent. En als klap er boven op mag je ook geen vuurwerk meer afsteken. Ondanks dit alles kan je toch nog een gezellig en leuk oud en nieuw ervan maken. Ik heb hier een aantal tips & tricks voor. Lees je mee?

Versier het huis.

Maak je huis helemaal oud & nieuw proof door het te versieren. Koop feestelijke slingers en versieringen. Of maak ze zelf! Je kunt ook iedereen glow in the dark sticks geven.

Samen koken.

Je kunt dit jaar niet uiteten met zijn alle dus zul je zelf iets moeten maken. Kook met z’n alle een feestelijk maaltje. Sloof je uit en laat zien hoe lekker jij kunt koken. Succes gegarandeerd. 😉

Cocktails maken.

Maak lekkere cocktails om het nog feestelijker te maken! Mijn persoonlijke favorieten zijn: Strawberry Mojito, de gewone Mojito en Sex on the Beach. Welke ga jij maken?

Zelf oliebollen bakken.

Of je nou van oliebollen met rozijnen houd, glutevrije oliebollen of de gewone oliebol wilt. Je kunt het zo gek niet bedenken! Bak ze lekker allemaal zelf.

Spelletjes spelen.

Als je dan alles hebt gemaakt wat je wilde maken en het huis is helemaal mooi versiert, kan het feest beginnen. Ga met zijn alle gezellig spelletjes spelen! De leukste spellen die je met het gezin kunt spelen vind je hier.

Het jaar bespreken.

Bespreek met elkaar het jaar en wat er allemaal gebeurt is in dit jaar. Probeer vooral de positieve dingen te benoemen om het gezellig te houden. Bespreek ook meteen het komend jaar. Wat wil je bereiken in dat jaar? Heb je goede voornemens? Heb je dingen die je liever niet meeneemt naar het nieuwe jaar?

Het aftellen.

Zet iets voor 12e gauw de TV aan en tel gezellig met z’n alle af. 3, 2, 1 HAPPY NEW YEAR!

Vuurwerk vervangers.

Helaas mogen we geen vuurwerk meer afsteken. Wel kan je iedereen een partypopper geven en deze met zijn alle poppen. Geef iedereen een sterretje zodat je toch niet iets heb. En pop die champagne open!

Karaoke.

Om het nieuwe jaar te vieren, gaan we lekker met z’n alle zingen. Zet de leukste nummers op die iedereen mee kan zingen en maak er een karaoke avond van. Denk bijvoorbeeld aan liedjes zoals Dancing Queen van ABBA, Firework van Katy Perry en Just Dance van Lady Gaga.

Wat ga jij doen met oud en nieuw?

Wil je nou elke keer als ik een blog upload een berichtje in je mailbox? Vul dan hier even je gegevens in en dan mailen we snel!

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.