Totally random twenty tag.

Vandaag heb ik voor jullie de totally random twenty tag staan, dit zijn 20 vragen verzonnen door Ester van estrellaweb.nl , Veel leesplezier!

Als je jezelf een naam zou kunnen geven, hoe zou je heten?

Ik denk Anouk, dit omdat ik vroeger altijd zo heb willen heten. Ook heb ik een tijdje Angel willen heten vroeger, maar dan gaat mijn voorkeur toch uit naar Anouk.

Wat doe je wanneer je boos bent?

Oeh, dit is een goeie. Ik weet namelijk zelf nooit hoe ik van tevoren ga reageren. Zo kan het zijn dat ik doe alsof er niks aan de hand is, maar je wel totaal negeer of stiekem laat blijken dat er toch iets is. Ook kan het zijn dat ik met deuren gooi en alles bij elkaar schreeuw. Of het is zo dat ik zo boos ben dat ik er van moet huilen. You never know which one you get.

Zonder welk eten zou je echt niet kunnen?

Ik zou het zo echt niet weten, er is niet 1 specifiek eten waar ik niet zonder zou kunnen. Als ik nu dan echt zou moeten kiezen dan zeg ik de griekse yoghurt met aardbeien siroop. Dit eet ik altijd ’s ochtends.

Welke sport zou je nog weleens willen beoefenen?

Pfff, ik heb echt geen flauw idee. Ik denk dat als ik na fitnessen nog een sport zou gaan doen dat ik dan weer terug ga dansen. Ik heb vroeger van mijn 4de ofzo tot mijn 9de aan Ballet gedaan en van mijn 9de tot mijn 12de aan Street Dance. Ik heb nog altijd spijt dat ik ooit gestopt ben met Street Dance.

Hoe lang houd je het uit om tegen niemand te praten?

Ik denk dat als het toe is gestaan om wel gewoon tegen mijn hond te praten, dat ik dit nog best lang kan volhouden. Denk wel dat ik het op het begin helemaal niet erg vind om tegen niemand te praten, maar op ten duur wil je toch wel even met iemand babbelen.

Meest slechte kapsel ooit?

Ik heb eigenlijk altijd hetzelfde kapsel gehad. Of ja, vroeger heb ik een pony gehad en die heb ik nu niet. Wel altijd lang haar. Vroeger vond ik zo’n pony wel leuk, maar die zou ik nu nooit meer nemen dus ik denk dat dan.

Wat voor kleur hebben je ogen?

Ik heb een beetje blauw grijze ogen. Ik heb hier een foto van mijn oog waar je de kleuren goed op kunt zien, ik heb deze ooit in 2016 heb gemaakt.

Welke taal zou je vloeiend willen kunnen spreken?

Spaans. Ik had op de basisschool een jongen bij mij in de klas die Spaans was en ik heb hem zovaak gevraagd of hij mij Spaans wilde leren. Dit wilde hij best doen, maar het is er helaas nooit van gekomen.

Zing je weleens hardop?

Ja. Ik ben het meisje die in de auto meezingt met de muziek, die thuis de radio aanzet en daar weer mee zingt. Ik wil het heerlijk om te zingen.

Je favoriete feature van de andere sekse?

De lach. Ik vind dat eigenlijk bij iedereen. Als je een leuke lach en een leuke glimlach hebt, vind ik je automatisch vriendelijker ofzo. Ik hou van mensen met een leuke (glim)lach.

Lees je je horoscoop?

Ja, nu wel minder dan eerst. Vroeger las ik die namelijk iedere dag op Elle. Ieder jaar in januari las ik het jaarhoroscoop, elke maand de maandhoroscoop en elke dag de daghoroscoop. Nu helaas minder, maar als ik toevallig een tijdschrift of iets in handen krijg, blader ik toch altijd naar de horoscopen.

Welk kledingstuk heb je het laatst gekocht?

Het laatste wat ik heb gekocht is een bikinitopje en bikinibroekje bij de H&M.

Omschrijf de perfecte date.

Ik zou het echt niet weten. Ik ben eigenlijk heel makkelijk met dates. Ik vind het super leuk om uiteten te gaan, maar bankhangen met een goede serie of film en lekkere snackies vind ik ook heerlijk. Als je maar samen bent en kunt genieten en ontspannen.

Heb je ooit paardgereden?

Ja, heel lang geleden.

Favoriete kleuren (qua kleding)?

Baby blauw zoals mijn bikini en zwart. Love it!

Wat vind je lastig om te leren?

Er is niet echt iets waarvan ik nu denk dit vind ik heel lastig om te leren op dit moment. Wat ik wel weet is dat ik nooit een held ben geweest in het leren van geschiedenis en de jaartallen enz. Gelukkig had ik wel een leuke leraar die grapjes maakte tijdens dat hij de stof uitlegde zodat je je aandacht er bij kon houden. Wat ook super was, is dat hij ook altijd de stof uitlegde, dit filmde en op youtube zette zodat wij dit terug konden kijken.

Wat maakt je boos?

Mensen die schijnheilig zijn, liegen en bedriegen, als mensen hun beloftes niet nakomen en onrecht.

Wat doe je om fit te blijven?

Ik fitness 5 dagen in de week, elke dag een halfuurtje. Ik moet wel toegeven dat ik daar nu tijdelijk mee ben gestopt in verband met mijn Pfeiffer. Straks als alles weer beter gaat wil ik weer beginnen.

Ooit hechtingen nodig gehad?

Nope, nog nooit gelukkig.

Hoe win je jouw hart?

Poeh, uhm wat een lastige vraag. Ik moet als allereerst een klik hebben met iemand anders gaat het als niet werken. Verder moet diegene humor hebben, spontaan zijn, lekker gek kunnen doen, een leuke lach hebben, aandacht hebben voor zijn eigen haar en kleding en ik moet mezelf kunnen zijn. Ik denk dat als je dat allemaal hebt dat je dan aardig op weg bent.

Vond je deze tag nou leuk? Lees dan vooral mijn andere tags zoals: Get to know me tag, de boyfriend tag en de zelfzorg tag.

Wil je dat ik vaker van dit soort tags invul?

Wil je nou elke keer als ik een blog upload een berichtje in je mailbox? Vul dan hier even je gegevens in en dan mailen we snel!

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.