Zo ziet mijn ochtendroutine er in de vakantie uit.

Zelf ben ik altijd erg benieuwd hoe mensen hun dag indelen, vooral in de ochtendroutines. Vandaar dat het mij leuk leek om jullie een kijkje te laten nemen in mijn ochtendroutine. In de vakanties zien ochtendroutines er altijd anders uit dan op een normale school/werkdag. Je kan langer uitslapen en je hebt (meestal) geen verplichtingen. Dus leek het me leuk om juist nu mijn ochtendroutine te laten zien.

Wakker worden.

Ik kan echt niet uitslapen, ik ben altijd rond 8/9u wakker. Heel irritant, maar zo begin in mijn ochtend wel lekker rustig, wat ook fijn is want ik ben geen ochtendmens. Ik probeer mijn telefoon altijd zo laat mogelijk pas aan te zetten, maar dit is vaak om half 9 al. Dan ga ik wat scrollen op mijn social media of speel ik candy crush. Als ik daar op uitgekeken ben ga ik een aflevering kijken van de serie die ik op dat moment aan het kijken ben. Op dit moment is dat Grey’s Anatomy, dit kijk ik op Prime Video. Ik blijf dit vaak kijken tot mijn vriend wakker word wat vaak tussen 10 en 11 is. Als hij wakker is, praten we wat en besluiten we daarna uit bed te gaan.

Opfrissen.

Als we dan eindelijk uit bed zijn gekropen, begint het opfrissen. Ik pak dan wat kleding bij elkaar die ik op die dag aan ga doen en loop dan naar de badkamer waar ik alle slaapgeurtjes en viezigheid van me af was en me om te kleden. Ik gebruik sinds kort een silicone gezichtsborstel en de L’Oreal Fine Flowers Gel-Cream Was voor mijn gezicht. Als eerst maak ik dan mijn gezicht nat en smeer ik de face wash van L’Oreal erop, vervolgens pak ik de gezichtsborstel zet ik deze aan en ga ik met draaibewegingen 2 minuten lang langs mijn gezicht. Als ik dit heb gedaan was ik het er weer af met water en is mijn gezicht weer helemaal schoon en klaar om de dag te beginnen.


Make today amazing!

Gezichtsborstel.

Ben je benieuwd geworden naar de gezichtsborstel en wil je weten waar het allemaal goed voor is? Dan lees je dat hier. De voordelen van zo’n gezichtsborstel zijn: de poriën worden goed gereinigd zonder de huid te irriteren, je huid krijgt meer balans, je krijgt een frissere uitstraling en het verkleint grove poriën.

Ontbijten.

Na het opfrissen ga ik naar beneden om te ontbijten. Dit is voor mij altijd een uitdaging, omdat ik er niet van hou om elke dag hetzelfde te eten en ik brood niet heel lekker vind. Ik kijk dus meestal wat ik in huis heb en maak hiermee een ontbijt. Soms is dit een smoothiebowl, soms een fruitsalade en soms toch wel een boterham. Hierna ga ik mijn tandenpoetsen en ben ik klaar voor de rest van de dag.

Hoe ziet jouw ochtendroutine eruit?

Wil je nou elke keer als ik een blog upload een berichtje in je mailbox? Vul dan hier even je gegevens in en dan mailen we snel!

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.